SUBLIMAGE LA COLLECTION LUMIERE поєднує в собі силу регенерації ванілі планіфоліі і компенсаційну дію екстракту антілліса, рослини з французьких Альп, яка вловлює світло і регулює вироблення меланіну. Формула, продукт високих технологій, покращує здатність шкіри до відбивання світла, згладжує пігментні плями і підсилює сяйво.
Перший етап ритуалу, лосьйон м'яко відлущує шкіру, щоб стимулювати клітинне оновлення і вирівняти тон. Легка гелева текстура дарує відчуття свіжості і комфорту. Інтенсивно зволожена шкіра стає м'якою і гладкою, проявляється її природне сяйво.
Основний етап - це згладжування пігментації, зменшення пор та посилення сяйва. Шкіра розгладжується, тон природним чином вирівнюється, поліпшується відбивання світла. Шкіра виглядає більш світлою і сяючою.Фінальний штрих - тональна сироватка з інноваційною формулою поєднала в собі корисні властивості ванілі планіфоліі і здатність стимулювати сяйво шкіри. Текстура сироватки, насичена олією ванілі, отримана методом анфлеражу, є джерелом інтенсивного зволоження.