Літній догляд вимагає серйозного ставлення. Сонячні промені не жаліють нашу шкіру, викликаючи негативні наслідки, мінімум з яких - ранні ознаки старіння і пігментні плями. Потрібно бути напоготові, а як? Ми вам зараз розповімо.

GIVENCHY BLANC DIVIN BRIGHTENING & BEAUTIFYING PROTECTION UV SHIELD SPF 50+
Для захисту обличчя! Зоряний продукт Blanc Divin з 8-годинним захистом SPF50 + для боротьби з видимими ознаками фотостаріння. Він забезпечує найвищий захист, освітлюючи шкіру.
Супер продукт 3 в одному: сонцезахисний крем з освітлюючою дією і основа під макіяж.

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ GISELE DENIS LIP BALM SUNSCREEN SPF 30
Наші губи завжди повинні залишатися соковитими і гладенькими. Для цього їм потрібен ретельний догляд і захист від сонця. Щодня використовуйте сонцезахисний бальзам, він спеціально розроблений для захисту ніжної шкіри губ від УФ-випромінювання.
Містить сонцезахисні фільтри SPF 30, мигдальну олію та вітамін Е.

СОНЦЕЗАХИСНИЙ ЛОСЬЙОН GISELE DENIS PROTECTOR SOLAR ULTRALIGHT SPF 50+
Санскрін це те, без чого влітку просто не обійтися! Мяка, ультра легка та ніжна формула молочка дбайливо захищає шкіру від дії сонячних променів. Лосьон забезпечує максимальний захист, миттєве поглинання і комфортне сухе покриття.
Містить активні інгредієнти, які живлять шкіру, допомагають підтримувати оптимальний рівень зволоження і запобігають утворенню пігментних плям і зморшок, зводячи до мінімуму передчасне старіння шкіри через вплив сонця.

ТОНАЛЬНА СИРОВАТКА CLINIQUE EVEN BETTER CLINICAL SERUM FOUNDATION SPF 25
Even Better дійсно заслуговує вашої уваги! До ідеального тону обличчя ви отримаєте ще й дбайливий захист від впливу навколишнього середовища. Такий комплексний підхід досягається завдяки багатому складу: він включає кофеїн, вітаміни C і Е, саліцилову кислоту і спеціальні фізичні фільтри, що запобігають фотостаріння. З таким продуктом ви можете вирушати не тільки на прогулянку, а й на пляж, адже сироватка має високу водостійкість.

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ GISELE DENIS ULTRALIGHT FACIAL SUNSCREEN SPF 50+
Надлегкий сонцезахисний крем для обличчя, спеціально розроблений для забезпечення ефективного захисту. Важка артилерія серед подібних засобів!
Містить сонцезахисний фільтр SPF 50, що забезпечує ефективний захист від шкідливого впливу променів UVA / UVB.
Ніжна формула, яка швидко вбирається і надає шкірі матовість. З таким продуктом ви в цілковитій безпеці і комфорті!

Будьте красивими!