Досконала засмага можлива лише на гладкій та рівній шкірі. Тож саме час обрати скраб та готувати шкіру!

Зверніть увагу! Скраб варто використовувати не частіше 2-х разів на тиждень. А при подразненнях або сонячних опіках обов'язково потрібно зробити перерву до повного загоєння, інакше є ризик пошкодження шкіри.

Alma K Gentle Milky Body Scrub.
Це дуже ніжний скраб з олією ші і водою Мертвого моря. Текстура вершкова. Містить дрібнозернисті гранули для ніжної ексфоліації.

Caudalie Crushed Cabernet Scrub.
Натуральний скраб з виноградними кісточками і 6 ефірними оліями. Його натуральний аромат лимону, лемонграсу, розмарину і ягід ялівцю додасть заряд бадьорості та енергії.

Byphasse Home Spa Experience Toning Body Scrub.
Справжній «домашній спа-догляд», який містить натуральні екстракти та термальну воду з Бретані, Франція.
Скрабує ніжно і водночас ефективно!

Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Scrub.
Містить екстракти імбиру та холодної мяти для максимального ефекту тонізації. Спеціальні найдрібніші відлущувальні часточки ідеально видаляють огрубілі та змертвілі клітини.

Collistar Toning Talasso-Scrub.
Легендарний скраб, який поєднує в собі переваги терапії talasso і ароматерапії сардинского ялівцю.
Містить натуральні екстракти і просто оновлює шкіру!

Byphasse Home Spa Experience Soothing Body Scrub.
Супер ніжний скраб спеціально для чутливої шкіри! Містить екстракт шипшини та термальну воду з Бретані для максимального зволоження.

Scottish Fine Soaps Sea Kelp Marine Spa Smoothing Body Polish.
Розкіш спа-салону у вас вдома. У скрабі використовується порошок шкаралупи волоського горіха, натуральний ексфоліант, а також поєднання натуральних інгредієнтів, включаючи екстракт зелених водоростей та олію ші, щоб шкіра виглядала сяючою та омолодженою.

Mr. SCRUBBER Скраб для тіла Hammam Body Scrub.
Атмосфера та аромат хамаму! Пудра виноградних кісточок і свіжомелена кава ніжно відлущують і масажують шкіру. Збагачений олією макадамії склад помякшує, робить тіло ідеально доглянутим. Тонкі аромати бергамоту, півонії і коріандру, переплетені з яскравими кавовими нотами, дозволяють повністю зануритися в атмосферу розкішного хамаму.