Biotherm представили лімітовану колекцію, що була створена у співпраці з художницею Coco Capitan. Випуск приурочений до Всесвітнього дня океанів, який відзначається 8 червня. Головна мета створення - привернути максимальну увагу до зміни клімату, який веде до зникнення фітопланктону в океанах. Фітопланктон служить джерелом більшої половини всього кисню, що виробляється на Землі, тому океан часто називають блакитними легенями планети.


Лімітована лінія Biotherm х Coco Capitan, що випущена в переробній упаковці, включає в себе три бестселери марки - антивікову сироватку для обличчя Life Plankton Elixir, молочко для тіла Lait Corporel і чоловічий зволожуючий гель для обличчя Aquapower Gel. Засоби підписані Коко провокаційними фразами про небезпеку, що загрожує морям.

В оформленні колекції іспанська художниця Коко Капітан також використовувала фрагмент гравюри Хокусая «Велика хвиля в Канагава». «Мені хотілося використати цей образ, щоб підкреслити, що якщо ми зруйнуємо наші моря, то втратимо набагато більше, ніж просто можливість плавати, - коментує вибір гравюри художниця. - Ми відразу відчуємо наслідки. Для людини немає нічого важливішого дихання ».