ПРАВИЛЬНИЙ КРЕМ.
Оберіть правильний крем для шкіри на холодний сезон. В морозну погоду, якщо у вас залишилася розпочата баночка зволожуючого крему з гіалуроновою кислотою з літа - відкладіть її до потепління. Або, як варіант, використовуйте такий крем на ніч - в такому випадку волога встигне повністю вбратися і не стане причиною обморожень (це не порожні погрози, а фізіологія: запечатана всередині клітин волога під впливом морозу перетворюється на крижану кірку, яка руйнівно впливає на шкіру) . Крім того, бажано відмовитися від кремів з гелевими текстурами або використовуйте їх у вечірній час.

У вашому денному кремі, який в ідеалі варто наносити за 30-40 хвилин до виходу на вулицю, тепер повинні бути присутніми натуральні живильні олії (ші, аргана, авокадо), антиоксиданти (вітаміни А, С, Е, Р, F, K , а також цинк і селен), гліцерин і жирні кислоти.

БАГАТОШАРОВИЙ ДОГЛЯД.
Навіть якщо ви знайшли ідеальний живильний крем, цим ваші зимові beauty-завдання не повинні обмежуватися. Сироватки з олійними текстурами і, наприклад, спіруліна в складі, і власне олійки - ці засоби повинні опинитися у вашій косметичці обов'язково. Сироватки підсилюють дію живильного крему, сприяючи відновленню шкіри від пошкоджень,  а олійки найкраще використовувати як фінішний етап догляду в денний час - вони створять на шкірі надійний щит, який буде перешкоджати випаровуванню вологи з клітин і захищати її від вітру і морозу.

ОЧИЩЕННЯ ШКІРИ.
З приходом холодів на вашому туалетному столику повинні з'явитися зовсім інші продукти для очищення шкіри. Замість міцелярної води, гелевих засобів і гоммажей з мікрогранулами для вмивання віддайте перевагу гідрофільній олії, молочку з кремовою текстурою та делікатним пінкам для ніжного очищення шкіри. Тільки вони здатні дбайливо видалити залишки макіяжу, пилу та бруду і не порушити баланс гідроліпідної мантії шкіри.

Будьте красивими!