Незважаючи на те, що зима балує нас теплою погодою, ми радимо вам почати поповнювати запаси кремів для рук - зовсім скоро вони стануть вам у потребі. Які засоби обрати і чим вони відрізняються, можете вивчити в нашому матеріалі.

Догляд за руками починайте з очищення. Спеціальне мило для рук можна найти в лінійці засобів Treets Traditions, наприклад Treets Traditions Healing in Harmony Hand Wash. Це рідке мило для м'якого очищення. Традиційна олія з виноградних кісточок і олія розмарину з Альпійських гір мають чудові тонізуючі властивості. Ще один бонус: мило не містить лаурилсульфат натрію - SLS, лауретсульфат натрію - SLES, парабенів, силіконів, барвників та мінеральних олій. 

Також популярним засобом для очищення рук є ніжне кремове мило з молочними протеїнами Byphasse Liquid Cream Hand Wash Milk Protein. Максі формат 500 мл, цінні екстракти в складі та неймовірно ніжна текстура легко завоюють місце у вашій ванній кімнаті!

CHANEL La Creme Main Texture Riche - це оксамитовий крем для рук для самих стильних та вибагливих! Витончена і зручна упаковка, що нагадує морський камінчик, ідеально лягає в руку. Під зовнішнім шаром ховається висувна прямокутна капсула, яка надійно захищає засіб від впливу повітря і зовнішн іх забруднень. Одним легким натисканням на упаковку можна отримати строго дозовану кількість крему, при цьому сама упаковка залишається ідеально гладкою. У складі віск травневої троянди та екстракт ірису, вони дбайливо доглядають за руками, додають їм оксамитову м'якість і насичують ніжним квітковим ароматом. 

Durance Soft Hand Cream ідеальний для тих, хто обирає крем для рук з принципу «чим менше місця займає в сумочці, тим краще». Не дивлячись на маленький формат, цей крем має вражаючий склад, містить натуральні екстракти та ніяких канцерогенів. А природні аромати французького Провансу не залишать вас байдужими!

PREP Repairin Hand Cream - це справжній SOS засіб, його формула, збагачена 3% сечовиною, дарує полегшення і зволоження сухій та потрісканій шкірі рук. 

CHANEL Крем для рук Le Lift - ще один супер засіб для найвибагливіших, але вже для жінок зрілого віку, адже він розроблений спеціально для корекції ознак віку, він допомагає зберегти молодість шкіри.

SAMPAR First Hand Cream -  ще один крем проти зморшок. Запобігає появі зморшок, а ще потемнінню на тильній стороні долонь. З ним ваші руки будуть виглядати неначе у дівчини.

Alma K Protective Hand Cream - справжній SPA для рук з мінералами Мертвого моря. Комбінація інтенсивного зволоження і природного захисту, з вмістом олії какао-бобів, шипшини та мінералів Мертвого моря для щоденного догляду і захисту ваших рук.


 Будьте красивими!