Про ізраїльську косметику можна говорити годинами - вона натуральна, високотехнологічна, а головне містить в собі унікальні компоненти Мертвого моря. Якщо ви до цих пір не звернули увагу на б'юті-продукти з Ізраїлю, то саме час це виправити - спеціально для вас ми склали список з 8 найпопулярніших засобів бренду Alma K.

Догляд за шкірою Alma K створений на основі унікального поєднання мінералів Мертвого моря, солей, води і чистих екстрактів трав, взятих від самої природи для того, щоб наситити і заспокоїти вашу шкіру. Продукція, збагачена рослинними оліями, насичує шкіру, глибоко зволожує і заспокоює душу, підтримуючи натуральний баланс.

Вода Мертвого моря містить безліч різних мінералів, в тому числі: йод, кальцій, бромід. Офіційні дані свідчать, що в воді Мертвого моря розчинено природних мінералів загальною масою більше 50-и мільярдів тонн. 60% мінералів Мертвого моря більше не трапляються в жодній водоймі планети. 

  1. Alma K Mud Massage Soap - це сіре кускове масажне мило, яке можна використовувати як на обличчі, так і на тілі. Мило створене на основі грязі Мертвого моря, видаляє забруднення і містить потужні живильні і очищаючі речовини, має спеціальну форму, що поліпшує кровообіг. Дія мила посилюється ароматом лимонного сорго, яке освіжає почуття і відновлює природний баланс вологості шкіри.
  2. Alma K Eco-friendly Foaming Sponge - може використовуватися без мила, м'яко полірує і матує шкіру, а з піною - глибоко очищає і знімає запалення. Природний, екологічний, гіпоалергенний матеріал забезпечує безпеку шкіри, містить 21 вид натуральних морських мінералів. М'якість губки гарантує відсутність дрібних подряпин, пошкоджень шкіри при купанні. Губка прекрасно підійде для чутливої шкіри.
  3. Alma K Silky Lips Balm - ніжний, шовковий бальзам з олією ші, олією вечірньої примули й олією виноградних кісточок. Завдяки багатій шовковій текстурі бальзаму, він зберігає губи від пересихання, зневоднення і наповнює їх натуральними насиченими кислотами й вітаміном Е.
  4. Alma K Purifying Mud Mask - оксамитова маска з очисним ефектом, збагачена вітамінним комплексом, містить багату мінералами грязь з Мертвого моря, живильні водорості, а також дарує шкірі свіжість, так як містить екстракт грейпфрута. Заспокоює і наповнює шкіру природним здоров'ям.
  5. Alma K Revitalizing Mud Mask - оздоровлюючий детокс волосся і шкіри голови від забруднень за допомогою грязьової маски, яка нейтралізує надлишкову жирність, а також допомагає захистити від пошкоджень, викликаних тепловим впливом, хімічними речовинами і впливом сонця.
  6. Alma K Cleansing Micellar - must have для кожної жінки. Міцелярна вода з мінералами Мертвого моря і заспокійливими рослинними екстрактами, ефективно видаляє макіяж, не залишаючи маслянистого залишку. М’яка формула для відчуття абсолютно чистої шкіри, гладкості та матової поверхні шкіри.
  7.  Alma K Reshape Dead Sea Mud Scrub - ефективний засіб проти целюліту! Моделюючий фігуру скраб на основі грязі Мертвого моря володіє потужною антицелюлітною дією і рекомендований для підготовки шкіри перед використанням антицелюлітного гелю.
  8. Alma K Regenerating Diamond Serum - сироватка проти старіння шкіри з справжнім діамантовим пилом. Ваша шкіра буде сяяти як ніколи раніше! Тонізуюча дія сироватки приховує дрібні зморшки. Олія таману відновлює шкіру та надає тривалий зволожуючий ефект, а комплекс рослинних олій дарує здоровий блиск.

Косметика Мертвого моря ефективно бореться зі зморшками і омолоджує шкіру. За словами ізраїльського хіміка, лікаря Узда Райса, клітини шкіри потребують натрію та калію, які беруть участь у роботі мембранної транспортної системи. І саме елементи Мертвого моря можуть стати найкращим засобом, що допомагає клітинам підтримувати нормальний рівень вологи. Тож подбайте про здоров'я та красу вашої шкіри!

Будьте красивими!