Колекція Chanel Les Beiges Summer Glow 2020 створена для надання легкого і природного, злегка засмаглого, свіжого та сяючого вигляду. Як і раніше, продукти лінії Les Beiges мають легку і шовковисту текстуру, що практично непомітна на обличчі, вони прекрасно поєднуються зі шкірою і розкривають всю її красу.
У колекцію Chanel Summer of Glow Les Beiges Makeup Collection Summer 2020 увійшли:
  • Палітра тіней для повік Chanel Les Beiges Summer Glow Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette (лімітований випуск), що включає в себе 5 відтінків (коричневий, кораловий, бежевий, золотий і блискучий топпер), натхнених середземноморським узбережжям, які прекрасно поєднуються один з одним.
  • Сяюча пудра Chanel Les Beiges Summer Glow Healthy Glow Illuminating Powder (лімітований випуск), що підкреслює природну красу шкіри, вона огортає легкою вуаллю, через яку проходить природне сяйво. Вона містить освітлюючі пігменти з золотистим відливом, а її формула збагачена зволожуючим екстрактом каланхое. Пудру можна наносити як на все обличчя, так і використовувати для підкреслення окремих його ділянок. Вийде в 2 відтінках.
  • Рідкий хайлайтер-флюїд Chanel Les Beiges Summer Glow Healthy Glow Highlighting Fluid (лімітований випуск), що створює вигляд напівпрозорої шкіри, що світиться зсередини.
  • Кремовий бронзер Chanel Les Beiges Summer Glow Healthy Glow Bronzing Cream (лімітований випуск) - надає природну засмагу, ніби щойно з відпустки.
  • Бальзам для губ Chanel Les Beiges Summer Glow Healthy Glow Lip Balm Summer 2020 (лімітований випуск), з кремовою текстурою.
  • Лак для нігтів Chanel Les Beiges Summer Glow Le Vernis Summer 2020 (лімітований випуск) в 2 відтінках.
Орієнтований міжнародний старт продажу - травень 2020.