Тубероза - це білосніжна квітка, яку часто називають королевою ночі і царицею ароматів. Таке порівняння зовсім невипадкове, запах туберози поєднує в собі величезну кількість відтінків, з яких можна скласти цілий букет білих квітів. Відтінки аромату туберози варіюються від зелених, наркотичних, подібних нарцису, до молочних і холодних пряних, медових нот.

Тубероза завжди помітна, її можна або любити або ненавидіти, але не помітити її неможливо! Недарма і аромати з нотою туберози називають диявольськими, наркотичними і навіть скандальними. Крім цього, тубероза є одним з найдорожчих інгредієнтів в парфумерії, що тільки додає їй ваги. 

7 ПРИСТРАСНИХ ПАРФУМІВ З НОТОЮ ТУБЕРОЗИ:

  1. Prestige Parfums Merazur Green - ніжна та життєрадісна тубероза, оточена соковитими зеленими яблуками на тлі благородної деревини.
  2. CHANEL Gabrielle Essence - жіночна тубероза з Граса в букеті білих квітів: екзотичного насиченого жасмину, іскристого фруктовими нотами іланг-ілангу, свіжого та сяючого флердоранжа.
  3. Givenchy L'Interdit Eau De Parfum - смілива та провокаційна тубероза. Різкий контраст білих квітів та чорного деревного акорду створює заборонений союз двох абсолютних протилежностей.
  4. Narciso Rodriguez Narciso Rouge - спокуслива тубероза. Мускусне серце розкривається вишуканим квітковим букетом, а яскраві амброві деревні ноти підкреслюють глибоку чуттєвість композиції.
  5. Carolina Herrera Good Girl - чуттєва тубероза. Багаті і глибокі верхні ноти аромату розкриваються в ніжному, але водночас динамічному звучанні чорної кави і мигдалю. Далі йдуть чарівні ноти серця, які проявляються в гармонійному поєднанні жасмину і екзотичної туберози. Шлейф звучить пряними переливами какао і бобів тонка, які надають їй особливу пікантність.
  6. Armaf Niche Red Ruby - пристрасна тубероза. Сонячні бризки цитрусів відтіняються ніжною і прохолодною конвалією. Тропічний лічі в обіймах вершкової туберози стає проникливим, дзвінким, кришталево-солодким. Його чудово доповнює ванільно-сандалова база.
  7. Carnal Flower Frederic Malle - свіжа тубероза. Спочатку зелені стеблі з крапельками соку, потім білі квіти, і все це в густому тумані абсолю туберози.